Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneği’nin düzenlediği Cuma Kardeşlik buluşmasının konuğu Reşadiye Camii İmam Hatibi Tahsin
Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneği’nin düzenlediği Cuma Kardeşlik buluşmasının konuğu Reşadiye Camii İmam Hatibi Tahsin Peker oldu.
9 Mart Cuma günü Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneği merkezinde düzenlenen programa 13 farklı ülkeden yaklaşık 35 misafir öğrenci katılım sağladı. “Kuran ve Sünnetin İnsan Hayatındaki Yeri ve Önemi” başlığı altında misafir öğrencilere seminer veren Peker, “Hayatımızın merkezine Kur’an ve Sünneti koymamız gerekir” dedi.
Programın sonunda Eskişehir’de üniversite eğitimini tamamlayarak mezun olan Endonezyalı misafir öğrenci Hadza Min Fadhli Rahman’da bir konuşma gerçekleştirdi. Rahman konuşmasında “Türkiye’de öğrendiğim, edindiğim tüm maddi ve manevi anlamda tecrübelerimi birikimlerimi memleketimde aktarma zamanı gelmiştir, YUDER bana çok önemli değerleri hatırlatmış ve kazandırmıştır. Türkiye’yi, Eskişehir’i ve YUDER'i, hiç bir zaman unutmayacağım” dedi.
OUR SOCIAL MEDIA
FOLLOW US